Хотели

Хотели

Все повече хотели и SPA центрове се доверят на нашите изкуствени скали и камъни.

Представяме ви най новият ни обект, Мини спа център. Подходящ за частен дом, хотел, фитнес или козметичен салон.В дъното на помещението е монтиран душ, който изцяло е скрит в изкуствени скали, на тавана над душа е монтирано ведро за ледено обливане. Душа и ведрото са на едно място за да се спести от пространството. И съответно виждате, че те са напълно съвместими.

Парната баня е с размери 3м. х 2м. с височина 2.80м. Парогенератор 6 кв.ч. Парната баня може да се използва спокойно от 4-5 души. Облицовката в мини Спа е изцяло от изкуствени скали в който е вградено осветление, ВИК, парогенератор и отопление за помещемието. До парната баня сме направили малка тоалетна.Пред парната баня е мивката. Пода е решен със тигрово дърво. Вратите на тоалетната и на парната баня са от стъкло.

Хотел "Sunrise" кк. Приморско

РИМ-РОК България представя проект "Хотел Sunrise - кк. Приморско". Подходящ за частен дом, хотел, фитнес или козметичен салон.

Хотел Маркони - Павел Баня

РИМ-РОК България представя проект "Хотел Маркони - Павел Баня". Подходящ за частен дом, хотел, фитнес или козметичен салон.

Хотел Банско

РИМ-РОК България представя проект "Хотел Банско". Подходящ за частен дом, хотел, фитнес или козметичен салон.

Хотел Нептун

Представяме ви проект "Хотел Нептун". Подходящ за частен дом, хотел, фитнес или козметичен салон.

Хотел Ирландска звезда - к.к. Боровец

Представяме ви проект "Хотел Ирландска звезда - к.к. Боровец". Подходящ за частен дом, хотел, фитнес или козметичен салон.

© 2016 Copyright Rim Rock Bulgaria | Уеб дизайн & SEO оптимизация