Заведения

Основна категория

Няма статии в тази категория. Ако се показват подкатегории на тази страница, то те може да съдържат статии.

Подкатегории

Изкуствените скали са хит в интериора и екстериора на Вашия дом и градина, те внасят хармония, уют и спокойствие.

Поканете природата във Вашия дом!

Хит в интериора и екстериора са изкуствените скали и камъни. Фирмата е изградила декорации в множество ресторанти, градини, барове, заведения и други.

Все повече хотели и SPA центрове се доверят на нашите изкуствени скали и камъни.

Представяме ви най новият ни обект, Мини спа център. Подходящ за частен дом, хотел, фитнес или козметичен салон.В дъното на помещението е монтиран душ, който изцяло е скрит в изкуствени скали, на тавана над душа е монтирано ведро за ледено обливане. Душа и ведрото са на едно място за да се спести от пространството. И съответно виждате, че те са напълно съвместими.

Парната баня е с размери 3м. х 2м. с височина 2.80м. Парогенератор 6 кв.ч. Парната баня може да се използва спокойно от 4-5 души. Облицовката в мини Спа е изцяло от изкуствени скали в който е вградено осветление, ВИК, парогенератор и отопление за помещемието. До парната баня сме направили малка тоалетна.Пред парната баня е мивката. Пода е решен със тигрово дърво. Вратите на тоалетната и на парната баня са от стъкло.

"РИМ-РОК България" започна изграждане и цялостен дизайн на СПА центрове. Съкращението SPA означава Sanus Per Aquam или здраве чрез вода. Днес има много варианти за СПА програми - процедури с минерална, морска вода или водорасли, подводни масажи и ароматерапия. Изкуствените скали са идеално решение за облицовка на парни бани, сауни, джакузита, басейни, релакс - стаи, масажни стаи, поради голямата здравина и идеалното пресъздаване на естественна природна среда. С изкуствени скали най - бързо и евтино може да обновите своя амортизиран СПА център.

Представяме Ви най - новия СПА център в хотел в град Видин. СПА центърът се намира в приземен етаж на хотелски комплекс и съдържа: парна баня, сауна, мини вътрешен басейн, малко джакузи, топъл душ, шоков душ, стая релакс, зона за почивка.

 • РИМ-РОК България представя най-новия си осъществен проект "Аквапарк ММЦ - кк. Приморско". Благодарим за доверието!
 • Аквапарк "Аквамания" в кк. Албена представлява истинска водна магия. Атракционът заема територия от близо 30 000 кв.м. във ваканционно селище Албена. Футуристичният воден парк е разположен върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища и помества уникални по рода си водни атракции за деца и възрастни.
 • Аква парк гр. Благоевград отвори врати лятото на 2006г. Водопадът, който сме изградили е атракцион. височината му е 8м и е американски тип скала и като изпълнение и като цвят. Проектът е на арх. Пламен Генчев.
 • Стената, която сме изградили, с вълни от басейна с пързалките. Тя е с дължина 25 метра.
 • В Психиатрична болница "Св. Иван Рилски", гр. Нови Искър, сме изградили във всяко отделение водопад и колони от изкуствени скали. Доказано е, че водата и скалите и връщането към природата, действат положително на психиката.
 • Голяма наша гордост е изграденият във Флора Градински Център - водопад с езеро. Той се намира в кв. "Дружба". Това е най-големият в София център за цветя с холандско участие. Собствениците ни се довериха изцяло за проекта и оцветяването. Водопадът е много атрактивен, водата пада от 4м височина
 • Представяме ви Комплекс Плажа в гр.Павел баня, комплекса се намира в началото на града и предлага фитнес, сауна, масаж, джакузи и много други атракциони. Басейна е с минерална вода. Изкуствените скали имат основно присъствие в комплекса. Изградили сме душове, водопади и няколко атракциона.

Благодарим на собствениците за оказаното доверие.

Ние се стремим да се усъвършенстваме с единствената цел да задоволим всеки каприз на нашите клиенти. Затова РИМ-РОК България има удоволствието да ви предложи:

 • щамповани бетонови настилки
 • индустриални подове
 • шлайфан бетон
 • стенни декорации от щампован бетон

Предлагаме всички видове циментови настилки: градински плочки, бордюри, тротоарни плочки. В момента се работи спа-център гр. Ботевград и Ледена стая в х-л Хисаря, гр. Хисаря. Фирмата е избрана за цялостна реконструкция на терариума в Зоологическа градина в гр. София, която реконструкция завърши началото на 2006г. Всички терариуми в зала "котко" са облицовани с изкуствени скали. Дело на фирмата е и техния дизайн. Всеки терариум е съобразен с животното, което ще го обитава. Всеки терариум е оцветен в различен цвят. Най-голямата клетка е на семейството на сурикатите, които са наши любимци. Завършекът на залата е един красив водопад с място за почивка.

В залата на слона може да видите клетката на два крокодила, която е много интересна и екзотична. Най-новото е клетката за маймуни която е с външна и вътрешна част, проектът за нея е на студенти от Художествената академия в гр. София.

Изкуствените скали и камъни са много подходящи за облицоване и изграждане на огради и зидове. На оградите могат да бъдат декорирани с водопади, кашпи,камъни, мазилки, и т.н.

Чрез технологията „ЩАМПОВАН БЕТОН”, обикновения бетон придобива уникална визия.
Щампованият бетон е технология, която позволява на обикновения бетон да изглежда като камък, зидария, тухла, скала, кожа, дърво, гранит и т.н. Щампованият бетон за стени и подове е предпочитано решение за облицовка на сгради, паркинги, гаражи, фасади, басейни, пространства около басейни, спа центрове, фитнес зали, заведения, паркове, тротoари, хотели и т.н.

Щампованият бетон е технология с която се свързват всички видове подови и стенни облицовки и настилки, за които се използват щампи и шаблони за отпечатване върху бетон, който е предварително подобрен и оцветен.
Щампованият бетон притежава голяма здравина, изключителна дълготрайност голяма устойчивост на ерозия.
Щампованият бетон е открит още 50-те години в САЩ и поради голямото разнообразие на модели и възможности много бързо добива голяма популярност в целия свят.
В момента щампования бетон се предпочита от архитекти, дизайнери и инвеститори по целия свят поради голямата гъвкавост и възможности които дава за пресъздаване на естествени материали, както и ниската себестойност в сравнение с естествени материали.
Щампованите облицовки и настилки от бетон дават възможност за избор на цвят и вид щампа.

 

© 2016 Copyright Rim Rock Bulgaria | Уеб дизайн & SEO оптимизация