За нас

Другите
За нас

Контакти

Аквапаркове

  1. Home
  2. /
  3. Изкуствени скали
  4. /
  5. Аквапаркове

Аквапаркове

  1. Home
  2. /
  3. Изкуствени скали
  4. /
  5. Аквапаркове

РИМ-РОК България представя най-новия си осъществен проект „Аквапарк ММЦ – кк. Приморско“. Благодарим за доверието!
Аквапарк „Аквамания“ в кк. Албена представлява истинска водна магия. Атракционът заема територия от близо 30 000 кв.м. във ваканционно селище Албена. Футуристичният воден парк е разположен върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища и помества уникални по рода си водни атракции за деца и възрастни.
Аква парк гр. Благоевград отвори врати лятото на 2006г. Водопадът, който сме изградили е атракцион. височината му е 8м и е американски тип скала и като изпълнение и като цвят. Проектът е на арх. Пламен Генчев.
Стената, която сме изградили, с вълни от басейна с пързалките. Тя е с дължина 25 метра.
В Психиатрична болница „Св. Иван Рилски“, гр. Нови Искър, сме изградили във всяко отделение водопад и колони от изкуствени скали. Доказано е, че водата и скалите и връщането към природата, действат положително на психиката.
Голяма наша гордост е изграденият във Флора Градински Център – водопад с езеро. Той се намира в кв. „Дружба“. Това е най-големият в София център за цветя с холандско участие. Собствениците ни се довериха изцяло за проекта и оцветяването. Водопадът е много атрактивен, водата пада от 4м височина
Представяме ви Комплекс Плажа в гр.Павел баня, комплекса се намира в началото на града и предлага фитнес, сауна, масаж, джакузи и много други атракциони. Басейна е с минерална вода. Изкуствените скали имат основно присъствие в комплекса. Изградили сме душове, водопади и няколко атракциона.
Благодарим на собствениците за оказаното доверие.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security